banner-image

Тинејџерски Кампови

event-image event-image event-image event-image

Wonder Ски Забава - Банско

Скијањето во Банско е незаменливо искуство! Уживајте во еден од најдобрите ски центри во Европа со богата културна историја.

icon icon icon icon
 • icon Банско,‌ ‌Бугарија
 • icon

  08.01. – 13.01.2024

event-image event-image event-image event-image

Доломити - Италија

Доломити или Доломитски Алпи се наоѓаат во североисточниот дел на Италија и се светски познати по одличните ски терени за сите нивоа. Доломити се сметаат за топ 5 ски центри во Европа со над 300 км ски стази. Оваа зима тимот на Wonder Camp Ве носи на авантура во Италија што дефинитивно нема да ја заборавите.

icon icon icon icon
 • icon Доломити - Италија
 • icon

  07.01 - 15.01 и 18.02 - 26.02

event-image event-image event-image

Летна Забава во Шпанија

Добредојдовте во ултимативното летно искуство за тинејџери! Подгответе се за 14 дена непрекината забава и авантура како никогаш досега.

icon icon icon icon
 • icon Шпанија
 • icon

  25.06.2024 - 07.07.2024

event-image event-image event-image event-image

Летна Магија во Италија

Италија е една од најубавите земји во Европа. Нашиот тим ви овозмоува да ги посетите најатрактивните дестинации и едни од најпосетуваните туристички места.

icon icon icon icon
 • icon Италија
 • icon

  Јули 2024

event-image event-image event-image

Учи и патувај со "Wondercamp"

Сакаш да научиш Англиски додека го поминуваш времето во еден од најстарите и најубавите туристички градови во Македонија?
Јазичниот камп по Aнглиски е вистинска опција во Охрид.

icon icon icon
 • icon Охрид
 • icon

  10.07 – 24.07.2024