banner-image

Политика за приватност

Оваа политика за приватност утврдува како Вондер Камп ги користи и заштитува сите информации што ќе ни ги дадете кога ја користите оваа веб-страница.

Вондер камп гарантира дека вашата приватност е заштитена. Доколку ве замолиме да дадете одредени информации со кои ќе можете да бидете идентификувани кога ја користите оваа веб-страница, тогаш може да бидете сигурни дека тие ќе се користат само во согласност со оваа изјава за приватност.

Wonder Camp може да ја промени политиката при ажурирање на страницата. Треба да ја проверувате оваа страница од време на време за да бидете сигурни дека сте задоволни со какви било промени.

Што собираме:

Може да ги собереме следниве информации:

  • Име и назив на работно место
  • Информации за контакт вклучувајќи и емаил адреса и број на телефон
  • Демографски информации како поштенски број, преференци и интерес
  • Останати информации кои ги користиме во Анкета поврзана со корисничка поддршка и нашата понуда 

Како ги користиме информациите:

Овие информации ни се потребни за да ги разбереме вашите потреби и да ви обезбедиме подобра услуга, но и поради следниве причини: 

  • интерно водење евиденција.
  • може да ја искористиме инфомацијата со цел подобрување на нашите поризводи и услуги 
  • може повремено да испратиме промотивни пораки за некој нов производ, специјална понуда или друга информација која сметаме дека ќе биде интересна за вас користејќи ја емаил адресата која ја доставивте на нашата веб страна
  • од време на време, може да ја искористиме вашата информација и да ве контактираме заради истражување на пазарот. Може да ве контактираме по маил, телефон, или пошта. 
  • Може да ја искористиме информацијата за да ја прилагодиме веб-страницата согласно вашиот интерес 

Безбедност

Се залагаме вашите податоци да останат сигурни. Со цел да спречиме неавторизиран пристап или откривање, воспоставивме одредени физички, електронски и управувачки процедури за заштита на податоците кои ги собираме преку веб-страната. 

Како користиме cookies

Колачињата се мали текстуални фајлови кои бараат пристап за да се постават на вашиот компјутер. Некои колачиња кои ги користиме се неопходни за правилно функционирање на веб-страната, а други се користат за собирање информации во врска со користењето на страната како би можеле да го унапредиме твоето претражување. Кога ќе го посетиш нашиот сајт, тој може да превземе информации од твојот претражувач, најчесто во форма на колачиња. Ова може да вклучува информации за тебе, твоите потреби и желби како и информации за дигиталниот уред кој го користиш. Овие информации служат со цел добро функционирање на сајтот.