banner-image

За нас

Кои сме ние

Wonder Camp постои од 2011 год. Ние сме високо професионален тим со повеќе од 11 години искуство во работата со деца и тинејџери. Ние нудиме еден спектар на забави и возбудливи спортски кампови за деца и млади во пријателска и пријатна средина, кои ги водат високо квалификувани тренери и лидери.

Вондер Камп е прекрасен летен и зимски камп за момчиња и девојчиња од 8 год и постари. Доживувањата што децата ги стекнуваат на нашите кампови ги прераскажуваат со години. Нашиот тим работи преку целата година за децата да имаат незаборавни моменти исполнети со многу забава, едукација, дружење и прекрасни незаборавни моменти. 

about-icon

Мисија

Нашата мисија е да имаме совршено организирани кампови и презадоволни учесници кои ќе сакаат секогаш да ја повторат авантурата која еднаш ја доживеале.

about-icon

Цел

Целта на Wonder Camp е сите учесници за време на камповите да се забавуваат без влијанието на телефоните и социјалните мрежи.

about-icon

Визија

Нашата визија е да го задржиме и зголемиме квалитетот на нашите кампови а со тоа и бројот на учесниците кои би се дружеле со нас.

about-icon

Вредности

Креативност. Разновидност. Тимска Работа. Одлична услуга!

Запознајте го тимот

Нашиот тим е Ваш тим! Ако имаш мисија да обезбедиш високо квалитетен камп со највозбудливото искуство за младите од целиот свет, тогаш потребен ти е најдобриот тим кој ќе те води напред кон исполнување на целите. Тимот на Вондер Камп е група од ентузијасти, едукативни, посветени луѓе, искусни во своите спортови, и нивната основна цел во Вондер Спорт Камп е да му го овозможат на вашето дете најдоброто летно спортско доживување што го имале досега. 

Развивање на нови пријателства преку спортски и други активности во кампот, се подобрува квалитетот на животот на сите вклучени.

Дејан Брзанов

Директор

Марко Ристески

Директор

Зоран Ристески

Менаџер за продажба и комуникации

member-image

Билјана Брзанова

Директор за Финансии

member-image

Мартина Георгиевска

Продажба и Комуникација

member-image

Валерија Ристеска

I.T.

member-image

Симона Ристеска

Комуникации

member-image

Никола Брзанов

Фото и Видео

member-image

Александра Брзанова

Доктор

arrow
arrow

Дејан Брзанов

Директор

Марко Ристески

Директор

Зоран Ристески

Менаџер за продажба и комуникации

member-image

Билјана Брзанова

Директор за Финансии

member-image

Мартина Георгиевска

Продажба и Комуникација

member-image

Валерија Ристеска

I.T.

member-image

Симона Ристеска

Комуникации

member-image

Никола Брзанов

Фото и Видео

member-image

Александра Брзанова

Доктор

Нашата успешна приказна!

review-icon

70+

Организирани кампови

review-icon

1500k+

Учесници во текот на годините

review-icon

300+

Екскурзии

review-icon

75+

Организирани забави

review-icon

1m+

Незаборавни моменти

Искуства од соработници

Wonder Sports Camp was the first organization to agree on a partnership with our Festivals & Camps finder platform. Since then we have grown together and have tremendous cooperation while organizing festivals and camps and providing services for more than 10.000 participants in the last 2 years. Professionals in every aspect of their work.

Igor Trajkovski | Folklore Festivals - Macedonia

The ability to work in a team is the first step to success. And for a team to function and be productive, its members must have common goals, support each other, communicate, collaborate and attract others to their projects. Such a team I met 11 years ago - WONDER SPORTS CAMP. From the beginning, the whole connection was superlative, which became a reason for working so many years together and bring the best fun to all campers which were part of the Wonder Family. I will respectfully recommend Wonder Camp whenever I have the opportunity.

Билјана Брзанова | Холијеј Травел - Македонија

Our cooperation with Wonder Camp started in 2010 and since then, we had organized many sports camps and events together. Along the way, we are very pleased with our partnership, to have a partner that provides stable and reliable solutions during professional-based cooperation, always protecting their client's needs. With its outstanding management and executive teams, we are happy to work together and create high efficiency."

Branka Bicanin Stanisevski | WORLD FORTUNI VIATGES S.L. - Spain

Партнери

logo
logo
logo
logo
logo
logo