banner-image

Тинејџерски Кампови

event-image event-image event-image

Wonder Ски Забава - Банско

Скијањето во Банско е незаменливо искуство! Уживајте во еден од најдобрите ски центри во Европа со богата културна историја.

icon icon icon icon
 • icon Банско,‌ ‌Бугарија
 • icon

  08.01. – 13.01.2023

најпопуларен
event-image event-image event-image

Австриски Скијачки Рај

Салбах – рај за љубителите на скијањето и едно од најелитните и најубави ски ресорти во Австрија, но и во светски рамки.

icon icon icon icon
 • icon Салбах, Австрија
 • icon

  11.01. – 19.01.2023

Hot Deal
event-image event-image event-image

Летна Забава во Шпанија

Незаборавно патување низ Европа, посета на монденски места, забава и игри на плажа, прекрасно несекојдневно искуство на идеална дестинација со долги песочни плажи и кристално чиста вода...  

icon icon icon icon
 • icon Шпанија
 • icon

  26.06.2022 - 08.07.2022

Најпосетуван
event-image event-image event-image event-image

Летна Магија во Италија

Италија е една од најубавите земји во Европа. Нашиот тим ви овозмоува да ги посетите најатрактивните дестинации и едни од најпосетуваните туристички места.

icon icon icon icon
 • icon Чесенатико, Италија
 • icon

  08.07. – 19.07.2022