banner-image

Дали сте подготвени за уникатна авантура?

featured-image

Придружете ни се за врвно искуство! Нашите кампови се дизајнирани за тинејџери, млади и деца кои сакаат да уживаат додека истражуваат нови култури, стекнуваат нови пријатели и пробуваат возбудливи активности. Од кампување за деца до забави за млади на плажи и диско имаме сè. Дојдете придружете се на забавата и создадете незаборавни спомени со нас!

Нашата летна понуда:

  1. Летна авантуа во Шпанија!
  2. Летна авантура во Турција!
  3. Јазичен камп за Германски јазик!
  4. Euro Trip за млади над 18 години!
  5. Детски летен камп во Охрид!
  6. Детски летен камп во Грција!