banner-image

Дали сте подготвени за уникатна авантура?

featured-image

Придружете ни се за врвно искуство! Нашите кампови се дизајнирани за тинејџери, млади и деца кои сакаат да уживаат додека истражуваат нови култури, стекнуваат нови пријатели и пробуваат возбудливи активности. Од кампување за деца до забави за млади на плажи и диско имаме сè. Дојдете придружете се на забавата и создадете незаборавни спомени со нас!

Нашата летна понуда:

  1. Лето во тропската Шпанија!
  2. Летна магија во Италија!
  3. [Wonder супер распуст Охрид!](https://wondersportcamp.com/mk/junior-camps/Wonder%20%D0%A1%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%80%20%D0%A0%D0%B0%D1%81%D0%BF%D1%83%D1%81%D1%82%20-%20%D0%9E%D1%85%D1%80%D0%B8%D0%B4%20Scout
  4. Wonder Euro trip!
  5. WOnder супер распуст Охрид-Десарет!
  6. Детски летен камп во Грција!