banner-image

Детски Кампови

event-image event-image event-image

Wonder Супер Распуст - Банско

Банско е најдобриот зимски центар во Бугарија со најдолги скијачки стази и богата културна историја.

icon icon icon icon
 • icon Банско, Бугарија
 • icon

  13.01 - 18.01.2024

event-image event-image event-image

Крушево - Зимски Камп

Крушево е град во западниот дел на Република Македонија.  Со 1220 метри надморска височина, Крушево е единствениот планински град во Македонија а воедно и највисок град на Балканот.

icon icon icon icon
 • icon Крушево, Македонија
 • icon

  08.01-12.01 12.01-16.01
  16.01-20.01

event-image event-image event-image event-image

Фамлијарна ски авантура во Банско

Барате зимски камп кој е забавен и едукативен за вашите деца? Не барајте подалеку од нашиот Wonder Супер Распуст зимски камп од едукативен карактер наменет за деца на возраст од 5 +  години во Банско, Бугарија! .

icon icon icon
 • icon Банско
 • icon

  13.01.2024 - 18.01.2024

event-image event-image event-image

Wonder Супер Распуст - Ханиоти

Камп за сите деца од 10 до 15 години. Уникатни и несекојдневни активности организирани од нашиот професионален тим со многу забавни и едукативни моменти.

icon icon icon icon
 • icon Ханиоти, Грција
 • icon

  24.06 - 30.06.2024

event-image event-image event-image

Wonder Супер Распуст - Охрид Хотел Мизо 4*

Wonder Супер Распуст Ве води во уште една авантура сместени на најубавиот дел на Охридското Езеро во хотелот Мизо. Бистрата вода, чистиот воздух, спортските терени и базенот само ќе придонесат за уште една незаборавна авантура со Wonder Camp.

icon icon icon icon
 • icon Охрид, Македонија
 • icon

  02.07.2023 - 07.07.2023

event-image event-image event-image

Wonder Супер Распуст - Охрид Scout

Од спорт и игри до уметност и занаети, нашиот дневен распоред е преполн со активности кои ќе ги одржат децата активни и да учат.

icon icon icon icon
 • icon Охрид, Македонија
 • icon

  20.06-25.06 25.06-30.06
  30.06.-05.07 05.07.-10.07
  10.07.-15.07 15.07.-20.07