fbpx

Контакт

Канцеларија

Бул. Авној 16 - 1/19

Скопје, Македонија

Факс: +389 2 274 30 52

Тел: +389 78 370 338

Дејан Брзанов

Директор

dejan@wondersportcamp.com

+389 70 359 747

Марко Ристески

Генерален менаџер на кампот

marko@wondersportcamp.com

+389 71 854 868

Зоран Ристески

Главен тренер на кампот

zoran@wondersportcamp.com

+389 78 370 338