banner-image

Детски Кампови

event-image event-image event-image

Wonder Супер Распуст - Банско

Банско е најдобриот зимски центар во Бугарија со најдолги скијачки стази и богата културна историја.

icon icon icon icon
 • icon Банско, Бугарија
 • icon

  13.01 - 18.01.2023
  18.01 - 22.01.2023

event-image event-image event-image

Wonder Супер Распуст - Охрид Scout

Бесмртниот Охрид или Балканскиот Ерусалим, град на Унеско, град што ги поврзува античкото и модерното време. Охрид живее повеќе од 2400 год, неговата богата историја е на секој чекор од градот. Охрид и Охридското езеро е под заштита на Унеско од 1980 год.

icon icon icon icon
 • icon Охрид, Македонија
 • icon

  13.06-18.06     18.06-23.06
  23.06.-28.06   28.06.-03.07
  04.07.-09.07   09.07.-14.07
  14.07.-19.07

event-image event-image event-image

Wonder Супер Распуст - Охрид Десарет

Wonder Супер Распуст Ве води во уште една авантура сместени на најубавиот дел на Охридското Езеро во хотелот Десарет. Бистрата вода, чистиот воздух, спортските терени и базенот само ќе придонесат за уште една незаборавна авантура со Wonder Camp.

icon icon icon icon
 • icon Охрид, Македонија
 • icon

  26.06.2022 - 01.07.2022

event-image event-image event-image

Детски планинарски тури

Wonder Супер Распуст продолжува со пролетните планинарски тури низ убавините на Македонија. Целта на ваквите тури е поминување на што повеќе време во природа и БЕЗ телефони.

icon icon icon icon
 • icon Македонија
 • icon

  10.04.2022
  17.04.2022

event-image event-image event-image

Јуниор Камп, Италија

Овозможете им на вашите деца да искусат нешто ново, нешто прекрасно, овозможете им лето кое ќе го памтат засекогаш во преубавата Италија.

icon icon icon icon
 • icon Чесенатико, Италија
 • icon

  11.06. – 19.06.2022
  11.07. – 19.07.2022