За нас

Wonder Camp постои од 2011 год. Ние сме високо професионален тим со повеќе од 15 години искуство во работа со деца и тинејџери.

Ние нудиме еден спектар на забави и возбудливи спортски кампови за деца и млади во пријателска и пријатна средина, кои ги водат високо квалификувани тренери и лидери.

Wonder Camp е погоден за деца, млади, родители, групи и тимови кој сакаат активен животен стил.

Wonder Camp ви нуди уникатни кампови во кои на учесниците им овозможуваме да искусат нови активности и да се подобрат во различни спортови како тенис, фудбал, ракомет, одбојка, кошарка, фитнес, зумба и др. Исто така уклучени се многу рекреативни и слободни активности со цел учесниците да се чувствуваат како дома.

Нашиот тим

Марко и Зоран лично ги интервјуираат сите тренери од Wonder Camp, за да сме сигурни дека професионални и пријателски посветени тренери и лидери се одбрани да го претставуваат кампот во сите држави. Целиот тим се припрема во текот на целата година, со цел вашите деца да го имаат најубавото камперско искуство.

Спорт & Активности

×