Соработка

Соработуваме со:

  • Училишта
  • Приватни училишта
  • Спортски клубови
  • Училишта за странски јазици
  • Туристички агенции

Повеќе од 15 националности земаат учество секоја година на нашите кампови.

Ако сакате да работите со нас, слободно контактирајте не