banner-image

Детски Кампови

event-image event-image event-image

Wonder Camp Hanioti Greece

Camp for all children from 10 to 15 years old. Unique and extraordinary activities organized by our professional team with lots of fun and educational moments.

icon icon icon icon
 • icon Hanioti, Greece
 • icon

  17.06 - 23.06.2023

event-image event-image event-image

Wonder Супер Распуст - Охрид Хотел Мизо 4*

Wonder Супер Распуст Ве води во уште една авантура сместени на најубавиот дел на Охридското Езеро во хотелот Мизо. Бистрата вода, чистиот воздух, спортските терени и базенот само ќе придонесат за уште една незаборавна авантура со Wonder Camp.

icon icon icon icon
 • icon Охрид, Македонија
 • icon

  02.07.2023 - 07.07.2023

event-image event-image event-image

Wonder Супер Распуст - Охрид Scout

Од спорт и игри до уметност и занаети, нашиот дневен распоред е преполн со активности кои ќе ги одржат децата активни и да учат.

icon icon icon icon
 • icon Охрид, Македонија
 • icon

  20.06-25.06 25.06-30.06
  30.06.-05.07 05.07.-10.07
  10.07.-15.07 15.07.-20.07  

event-image event-image event-image

Wonder Супер Распуст - Банско

Lorem Ipsum

icon icon icon icon
 • icon Банско, Бугарија
 • icon

  13.01 - 18.01.2023
  18.01 - 22.01.2023

event-image event-image event-image

Learn German in idyllic surroundings

The language school for German courses in Bad Schussenried with Wonder Camp

 • icon Bad Schussenried
 • icon

  25.06.2023  minimum stay of 2 weeks

  02.07.2023  minimum stay of 2 weeks

  30.07.2023  minimum stay of 2 weeks

event-image event-image event-image

Learn German in idyllic surroundings

The language school for German courses in Bad Schussenried with Wonder Camp

 • icon Bad Schussenried
 • icon

  25.06.2023  minimum stay of 2 weeks

  02.07.2023  minimum stay of 2 weeks

  30.07.2023  minimum stay of 2 weeks